ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΜΟΥ;

Συνήθως φωτογραφίες του Pinterest βρίσκονται στη συλλογή σας για το τι ακριβώς θα θέλατε εκείνη την ημέρα και τα μοιράζεστε μαζί μας στο δοκιμαστικό.

“Θα ήθελα αυτό το κραγιόν αλλά λίγο πιο ροδακινί, αυτό το μακιγιάζ χωρίς τόσο έντονες βλεφαρίδες, αυτά τα χρώματα απλά όχι τόσο σκούρο στα μάτια, ίσως λίγο πιο ροζ… Γενικά θέλω κάτι φυσικό αλλά να φαίνεται έντονο και να γράφω σωστά στις φωτογραφίες…”

Ας δούμε ένα- ένα τα πράγματα από την αρχή. Όλες οι φωτογραφίες έχουν ειδικό φωτισμό, ειδικά φίλτρα και ειδική επεξεργασία. Οπότε σίγουρα η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Τα μοντέλα που συνήθως διαλέγετε έχουν μάτια μπλε, πράσινα που πλαισιωνονται από άρτια φρύδια! Πριν διαλέξετε μια φωτογραφία makeup, αναλύστε την σωστά!
Μήπως σας αρέσει το γκρι smoky eye γιατί ταιριάζει στα πράσινα μάτια της;
Μήπως το έντονο eyeliner σας αρέσει επειδή τα φρύδια του μοντέλου είναι καλοσχηματισμένα και σωστά;
Αν δεν επιτρέψετε να φτιάξουμε το δικό σας σχήμα το αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό που επιθυμούμε!

“Δεν θέλω να βάλω βλεφαρίδες, γιατί δεν έχω βάλει ποτέ και δεν ξέρω μήπως φαίνονται υπερβολικές!” Δεν υπάρχει φωτογραφία επαγγελματικού make up χωρίς ψεύτικες βλεφαρίδες. Άρα το αποτέλεσμα που βλέπετε είναι χτισμένο βήμα βήμα για να το διαλέξετε.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι οτι το νυφικό μακιγιάζ στις πραγματικές συνθήκες είναι δύο τόνους πιο έντονο από αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες για να “γράφει” στο φακό! Άρα για να μη πελαγώνετε ψάχνοντας, προσπάθησε να καταλάβετε εάν σας αρέσει το μακιγιάζ ή το μοντέλο. Αν θα το φανταζόσασταν επάνω σας.
Μπορείτε επίσης να εμπιστευτείτε τον make-up artist που διαλέξατε ώστε να σας δώσει τη δική του πρόταση σύμφωνα με το πρόσωπό σας. Να χτίσει το makeup βημα-βήμα πάνω σε εσάς για εσάς!

Δεν υπάρχει λόγος να γίνετε σαν το μοντέλο…
Είστε μια και μοναδική για εμένα και μια καινούργια πρόκληση.

Σκοπός μου είναι οι επόμενες να θέλουν να γίνουν σαν εσάς!
Άλλωστε μη ξεχνάτε ότι όλες οι νύφες είναι όμορφες γιατί πλημμυρίζουν ευτυχία!

Γράψτε μου πόσες φωτογραφίες έχετε αποθηκευμένες στο κινητό σας για να αποφασίσετε… (την αληθεια😉)!

Share with

Start typing and press Enter to search