ΠΩΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΥΨΗΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η υψηλή αισθητική και η ποιότητα δεν έχουν καμία σχέση με τα χρήματα. Το να έχεις υψηλή αισθητική και ποιότητα, ξεκινάει πρώτα από εσένα και την καθημερινότητά σου. Είναι θέμα κουλτούρας και όχι πλούτου. Είναι ένδειξη διαφοράς για τα μικρά πράγματα.
Για παράδειγμα το βράδυ πού κάνετε τη ρουτίνα σας, μπορείτε να έχετε τα demakeup βαμβάκια, μέσα στο σακουλάκι τους. Εγώ τα έχω σ’ ένα βάζο του Zarahome που μου έφεραν δώρο και δεν ταίριαζε στο σαλόνι. Μπορείτε να έχετε μια λαχανί οδοντοβουρτσα, γιατί αυτή ήταν δώρο με την οδοντόκρεμα στις προσφορές. Κι όμως σ’ ένα site βρήκα μια οδοντοβουρτσα 2$ σε χρώμα χρυσό.. και ταιριάζει τόσο πολύ δίπλα στα βαμβακιά που δεν φαίνονται ακατάστατα και τσαλακωμενα όταν σουρώνουν τα αντιαισθητικα σχοινάκια.
Αυτές είναι μικρές λεπτομέρειες… ξέρετε όμως τι συμβαίνει όταν έρχεται η ώρα να πληθείτε;
Είναι όλα όμορφα για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και να νιώσετε τη πολυτέλεια που σας αξίζει από όλη την ημέρα!

Ενδόμυχα αισθάνεστε ότι είστε σ’ ένα ξενοδοχείο που όλα είναι προσεγμένα, πληρώνετε και είναι παροχές για εσάς. Αυτόματα θα θέλετε και το μπάνιο σας να είναι αντίστοιχο. Να φορέσετε μπουρνουζι ίδιο χρώμα με την πετσέτα στα μαλλιά και όχι ότι πιάσατε τυχαία. Θα θέλετε να φορέσετε γαλάκτωμα, άρωμα, να διαλέξετε ωραίες πυτζάμες και γενικά θα αρχίσετε να θέλετε για εσάς τα καλύτερα. Αυτό δουλεύει σταγόνα-σταγόνα, συσσωρευτικά. Θα θέλετε και η κρέμα στο πρόσωπό σας να έχει μια ποιότητα και δεν θα ψωνίζετε φθηνά και πολλά. Θα βάλετε στόχο και θα πάρετε μία καλή. Σιγά σιγά το πρωί (μετά από τέτοια νύχτα) θα θέλετε να φορέσετε ωραία ρούχα και θα έχετε όρεξη να μακιγιαριστείτε. Οι παντόφλες σας θα θέλετε να έχουν μια μικρή λεπτομέρεια και θα πετάξετε τα αντιαισθητικα μεγάλα ζωάκια.

Θα αρχίσετε να βλέπετε τον εαυτό σας αλλιώς.

Εγώ για παράδειγμα δεν έχω καλά ρούχα. Όλα τα ρούχα μου είναι για κάθε μέρα. Τι έγινε αν βάλω σήμερα το μεταξωτό πουκάμισο; Είναι Τρίτη… ε και; Και πότε θα το βάλω; Θέλω σήμερα… Να νιώσω όμορφη, να δουλέψω με το κύρος που μου ταιριάζει. Να τιμήσω την επιλογή σας στις παροχές μου, γιατί πρώτα από όλα πάνω μου ΕΠΕΝΔΥΩ εγώ και μετα εσείς!

Share with

Start typing and press Enter to search