ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΣΤΑ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Αυτός είναι ο λόγος που είμαι αντίθετη με τα μαντηλάκια καθαρισμού για το πρόσωπο!

Δείτε στα παρακάτω videos το πείραμα με το πορτοκαλί!

Οι πόροι του πορτοκαλιού μοιάζουν με τους πόρους του δέρματος. Τα μαντηλάκια καθαρισμού δεν μπορούν να καθαρίσουν σε βάθος το πρόσωπο μας. Ειδικά τα καλυπτικά foundations λόγω της σύνθεσής τους θέλουν ειδικό ντεμακιγιάζ. Αυτός είναι και ο λόγος που μένουν υπολείμματα makeup στη λευκή πετσέτα. Τα μαντηλάκια για έμενα είναι μόνο λύση ανάγκης ή ταξιδιού. Αν η καθημερινή περιποίηση δε γίνει σωστά, σε μερικές μέρες θα εμφανίσθουν σπυράκια, θα θαμπώσει η επιδερμίδα και φυσικά το μακιγιάζ σας δεν θα δείχνει το ίδιο ποτέ!

“Ναι… αλλά όταν γυρνάω κουρασμένη το βράδυ, τα έχω δίπλα στο κομοδίνο μου γιατί δεν έχω κουράγιο για skincare”. Η απάντηση μου είναι: ” Το δέρμα θυμάται…” Θα φανούν τα αποτελέσματα σε μερικά χρόνια.

Το πείραμα θα σας βοηθήσει να δείτε τα υπολείμματα στο πορτοκάλι και κατ’ επέκταση στο πρόσωπό σας. Θα θυμάστε το post μου και έτσι θα σας ενεργοποίησω.

Διάλεξε τα προϊόντα που ταιριάζουν σε εσάς. Δοκιμάστε από διάφορες εταιρείες και δείτε ποιο είναι το ιδανικό σύμφωνα με το πρόσωπό σας και φυσικά το Foundation που χρησιμοποιείτε. Για εμένα χρειάζεται οπωσδήποτε Cleanser και μετά νερό με σαπούνι. Χωρίς νερό θεωρώ ότι δεν καθαρίζει το δέρμα.

💦 Τip: Για να τσεκάρετε αν είναι καθαρό το δέρμα σας και αν σας καλύπτει το προϊόν καθαρισμού που διαλέξατε, πάρε δύο δίσκους demakeup και σκουπίστε το πρόσωπό σας αντί για πετσέτα. Αν βγει καθαρό κάνατε το σωστό!!!

Share with

Start typing and press Enter to search