ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ… ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!

Τα κατάφερα και η φωτογραφία αυτή είμαι η αγαπημένη μου (thank you @arvnick). Νίκησα γιατί κλείνω το μάτι στη ζωή μου, ξανά, δυνατή και σηκώθηκα στα πόδια μου. Κλαίω από το πρωί. Είμαι φορτισμένη, συγκινημένη, σε αναμονή. Περιμένω να μπω σπίτι μου περπατώντας. Να αναπνεύσω μόνη μου! Να αγγίξω τα πράγματα μου, να λειτουργήσω φυσιολογικά.
Οι δυσκολίες έρχονται ξαφνικά, όμως είναι σχεδόν μεθυστική η επιτυχία μόλις τα καταφέρεις!
Οι περισσότεροι έχουμε γνωρίσει ανθρώπους που είναι ευγνώμονες και εκτιμούν οτιδήποτε έχουν και άλλους ανθρώπους που διαμαρτύρονται για όλα αυτά που δεν έχουν. Είναι οι άνθρωποι που είτε βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο, είτε μισοάδειο. Δεν το κρύβω… Το είδα λίγο μισό άδειο. Έχασα το κουράγιο μου και λύγισα φυσικά. Τι πίστευα; Αυτα δεν θα συμβούν σ’ εμένα…
Η ευγνωμοσύνη είναι κάτι περισσότερο από το να λες ευχαριστώ ή παρακαλώ και να έχεις καλούς τρόπους. Σχετίζεται με την ευχαρίστηση αυτών που λαμβάνουμε και με την αναγνώριση. Διάβαζω συνέχεια μηνύματα από άγνωστο κόσμο, που δεν σας γνωρίζω… Απορώ πως νιώθουμε τόσο οικεία μέσω μιας οθόνης…
Μετά έβαλα σε σειρά τις σκέψεις μου και κατάλαβα ότι μαζί αποτελούμε καθημερινότητά. Έχω επενδύσει στο να σας μιλάω και να σας ενισχύω θετικά κάθε μέρα. ΕΓΩ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. Οπότε τώρα μου δώσατε πίσω… και θα τα κρατήσω όλα για εμένα.
Αυτά όμως που μου στέλνετε τόσο καιρό, θεραπεύουν όλους τους ανθρώπους τους κόσμου. Άρα ήταν μονόδρομος!
Σας υπόσχομαι πως θα κάνω το πρώτο μου live (με τη βοήθεια σας φυσικά, εφόσον θα είναι το πρώτο μου). Θα σας εξηγήσω ότι μπορώ, θα απαντήσω σε ότι θέλετε. Θα το κάνω μια φορά γιατί έχουμε πει πως όταν συζητάμε πολύ κατι, το ξαναζούμε… και δεν θέλω.

Δημόσια ευχαριστώ σε όλους σας, από εμένα!

Share with

Start typing and press Enter to search