ΜΜΜ… ΜΟΣΧΟΜΥΡΙΣΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!

Ξέρετε πόσο πολύ μου αρέσει να μοιράζομαι μυστικά και tips μαζί σας και σήμερα αποφάσισα να σας δώσω μια ιδέα για να μοσχομυρίζει το σπίτι σας πορτοκάλι!

Βάζετε σε μια κατσαρόλα ένα φλυτζάνι ηλιέλαιο. Το αφήνετε να πάρει μια βράση και μετά προσθέτετε κομμάτια πορτοκαλιού -χωρίς το λευκό τους μέρος. Αδειάζετε το μείγμα σε ένα μπολ και το αφήνετε δυο μέρες σε θερμοκρασία δωματίου. Έπειτα το σουρώνετε και είναι έτοιμο για χρήση.
Αν σας φαίνεται χρονοβόρα η διαδικασία μπορείτε να προμηθευτείτε αμυγδαλέλαιο και να προσθέσετε μέσα μερικές σταγόνες πορτοκαλιού.

Μπορείτε να βάλετε μερικές σταγόνες στον εσωτερικό κύλινδρο του χαρτιού υγείας και το μπάνιο σας να μοσχομυρίζει κάθε φορά που το χαρτί περιστρέφεται. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε ένα πουγκάκι εμποτισμένο το λάδι, στην ηλεκτρική σκούπα και κάθε φορά που σκουπίζετε θα αναδύεται το άρωμα σε όλο το σπίτι. Σας αρέσει το κινέζικο φαγητό; Αν ναι, τότε σίγουρα θα διαθέτετε chopsticks. Βάλτε σε ένα βαζάκι λίγο έλαιο, τοποθετείστε τα sticks μέσα και διακοσμήστε μια γωνιά του σπιτιού σας, ώστε να έχετε ένα τέλειο αρωματικό χώρου.

Stay tuned for more!
Be your own beauty mentor!
Share with

Start typing and press Enter to search