ΥΠΟΘΕΣΗ ΦΡΥΔΙΑ: ΠΩΣ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ;

Θέλετε να σας πω ποιο είναι το λάθος που κάνουμε όταν βγάζουμε τα φρύδια μας;

Παίρνουμε ενα πολύ μικρό καθρεφτάκι και συνήθως Κυριακή μεσημέρι που υπάρχει ησυχία, καθόμαστε μπροστά σε ένα παράθυρο που έχει αρκετό φως και βγάζουμε όλα τα τριχάκια που βλέπουμε. Ο πολύ μικρός καθρέφτης που έχουν οι παλέτες των σκιών μας ή οι πούδρες δεν εξυπηρετούν,γιατί δεν μπορούμε να δούμε ολόκληρο το είδωλο μας στον καθρέφτη. Έτσι οταν υποτίθεται ότι έχουμε τελειώσει και πάμε σε μεγάλο καθρέφτη να δούμε αν έγιναν ωραία, διαπιστώνουμε ότι τα έχουμε βγάλει πολύ και φυσικά δεν είναι ίδια.
Πρέπει όταν βγάζουμε τα φρύδια να είμαστε σε καθρέφτη που να φαίνεται. Ολόκληρο το πρόσωπο και δεν πρέπει να είμαστε ξαπλωμένες, στο καναπέ. Πάντα όρθιες. Γιατί όταν ξαπλώνουμε το πρόσωπό μας απλώνει. Γι’ αυτό και όταν σηκωθούμε βλέπουμε ότι υπάρχει άλλο σχήμα.
Ο μικρός καθρέφτης μας κάνει zoom για να μπορούμε να δούμε τις μικρές αυτές τριχούλες που δεν φαίνονται με γυμνό μάτι όμως εκεί είναι πάρα πολύ εύκολο να κάνουμε το λάθος. Το σχήμα του φρυδιού μας μπορεί να χαλάσει ακόμα και αν βγάλουμε μία λάθος τρίχα.
Συνήθως για να διορθώσουμε το λάθος τα βγάζουμε λίγο πιο πολύ προσπαθώντας να τα φέρουμε σε ισορροπία…
Ένα δεύτερο λάθος που κάνουμε είναι ότι για να δημιουργήσουμε την επιθυμητή γωνία τα βγάζουμε μόνο από την εξωτερική κάτω πλευρά χωρίς να πειράζουμε καθόλου την αρχή, γιατί έτσι νομίζουμε ότι θα κάνουμε το φρύδι μας να είναι πιο ψηλά. Αυτό είναι μύθος!
Το φρύδι ανεβαίνει σε ύψος μόνο όταν το βγάλουμε από την αρχή. Αν καθαρίζουμε μόνο την εξωτερική γωνία είναι σίγουρο ότι σιγά-σιγά θα λεπτύνει πολύ από τη μέση και πίσω και θα χρειάζεται να βάζουμε μολύβι για να το ξαναγεμίσουμε.

Θυμηθείτε ότι ένα ωραίο φρύδι πρέπει από κάτω να είναι όλο ίσιο και η γωνία συνήθως σχηματίζεται από την πάνω πλευρά αν δεν γνωρίζετε ή νοιώθετε ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε αφήστε κάποιον ειδικό να το περιποιηθεί ώστε να σας δώσει μία γραμμή την οποία εσείς θα συντηρείτε πιο εύκολα!

 

Stay tuned for more!
Be your own beauty mentor!

Share with

Start typing and press Enter to search