ΚΕΡΙ ΦΡΥΔΙΩΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ (ΕΝ ΟΨΕΙ… ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ)

Αναγνωρίζω ότι δεν έχετε την τεχνογνωσία και σας διαβεβαιώνω ότι δεν είναι εύκολος ο σχηματισμός των φρυδιών.

Με όλα τα βίντεο που κυκλοφορούν στα social media και στο youtube (που σας δείχνουμε step by step) πώς να κάνετε τη διαδικασία στο σπίτι, θα ήθελα απλά με το κερί να ΜΗΝ πειραματιστείτε.

Εμείς οτιδήποτε κάνουμε, μπορούμε να το δείχνουμε εύκολο και απλό… στην πραγματικότητα όμως δεν είναι!

Θέλω να είστε προσεκτικές όταν βλέπετε κάποια φωτογραφία στο Instagram και σας εμπνέει για να πειραματιστείτε. Είναι καλό να δοκιμάζουμε, αλλά είναι επικίνδυνο αν δεν γνωρίζουμε τις επιπτώσεις.

Το κερί είναι κάτι που πρέπει να τοποθετηθεί με απόλυτη ακρίβεια. Από την πάνω πλευρά στον εαυτό μας είναι πάρα πολύ δύσκολο να το εφαρμόσουμε σωστά, ακόμη και εμείς οι ίδιοι οι επαγγελματίες.

Επίσης, η θερμοκρασία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Αν δεν το προσέξετε υπάρχει περίπτωση να τραυματίσετε πάρα πολύ το δέρμα σας.

Η ακρίβεια που θέλουν τα φρύδια για να έχουν ωραίο σχήμα δεν πετυχαίνεται με το κερί. Χρειάζεται τριχολαβίδα (τσιμπιδάκι). Τη διαφορά στο ωραίο σχήμα την κάνει μία μόνο τρίχα, κάτι που δεν μπορούμε να καταφέρουμε με το ζεστό κερί, γιατί θα απομακρύνουμε και τις διπλανες κατά την εφαρμογή.

Κάποιοι μπορεί να πουν: “Δεν πειράζει γιατί θα ξαναβγουν”, κι όμως θέλω να ξέρετε ότι υπάρχουν περιπτώσεις που τα φρύδια μας μπορεί να μην ξαναβγούν!!! Ας είμαστε, λοιπόν, πιο προσεκτικές!

 

Stay tuned for more!
Be your own beauty mentor!

Share with

Start typing and press Enter to search