ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΑΣ!

Δεν φεύγω… δε σας αφήνω, αν δεν νιώσετε ότι είναι όλα έτοιμα!

Ναι είμαι μία απλή make up artist που αγαπώ τη δουλειά μου πολύ. Εκείνη τη μέρα όμως λόγω του άγχους, της αναμονής, της ευτυχίας της συγκίνησης, όλα μπορούν να συμβούν! Πρέπει κάποιος με την εμπειρία του να βοηθήσει στο συντονισμό. Πρώτα από όλα στο χρόνο που τρέχει σαν νερό. Στη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα την ώρα που θα είμαστε στη τελική ευθεία. Στον σεβασμό που πρέπει να υπάρχει ανάμεσα στους συναδέλφους για να μπορέσει ο καθένας μας να έχει το δικό του χρόνο για να αναδείξει τη δουλειά του. Θλίβομαι όταν συναντώ εγωισμό. Δουλειά μου είναι να κάνω το μακιγιάζ και στο χρόνο που ζητά ο φωτογράφος να σας έχω έτοιμες. “Άργησα, αγχώθηκα, δεν προλαβαίνω”… ολα αυτά δεν έχουν θεση εκείνη την ημέρα!
Προνοώ, παίρνω το χρόνο μου,  φθάνω νωρίτερα. Ετοιμάζω την νύφη και έχω υπολογίσει επιπλέον χρόνο για το στατιστικώς απίθανο που μπορεί να συμβεί. Δίνω το χρόνο στους επόμενους να κάνουν τη δουλειά τους και όλοι μαζί έχουμε σκοπό να βιώσετε ΕΣΕΙΣ αυτή την ημέρα σαν να είναι η ομορφότερη τη ζωή σας. Επιλέξτε τους ανθρώπους που θα συνεργαστείτε όχι μόνο από τη δουλειά τους αλλά από το συνολική τους στάση που θα αντιληφθείτε στην πρώτη σας συνάντηση. Επαγγελματισμός και συνέπεια δεν μπορούν να λείπουν. Ναι, μπορεί να είναι πολύ καλή η make up artist, αν δεν έχει οργάνωση όμως εσείς θα νιώθετε ανασφάλεια.
Μπορώ να πω ότι στους γάμους που έχω εργασθεί έχουν συμβεί απρόοπτα κατά 80%. Με σωστή διαχείριση έχουν ξεπεραστεί όλα και δεν ήταν απλά.
Είμαστε όλοι μία ομάδα εκείνη την ημέρα το πρώτο πράγμα που κάνω μόλις μπω στο σπίτι μιας νύφης είναι να συστηθώ σε hair artist και φωτογράφο και να ΜΑΣ ευχηθώ να έχουμε μία πολύ καλή επιτυχία.
Μετά θα βρω τη θέση που θα έχει κατάλληλο φως για όλους. Όχι δεν μακιγιαρω και φεύγω. Αν δεν δω τη τελευταία λεπτομέρεια πάνω σας δε σας αφήνω. Ξέρετε γιατί; Όχι γιατί είμαι καλή. Οι φωτογραφίες σας θα μείνουν μία ζωή και δεν θέλω να υπάρχει κάτι το οποίο θα πείτε: Ένας δεν βρέθηκε να μου το πει;

Αυτός ο ένας να είστε σίγουρες θα είναι ΕΓΩ, ακόμη κ αν πετάει μία τρίχα!

Share with

Start typing and press Enter to search