ΝΥΦΕΣ ΤΟΥ… COVID 19

Καιρός να σταματήσουμε να τις κοροϊδεύουμε και να σκύψουμε επάνω τους. Είναι οι αδικημένες της εποχής. Καταστρέφεται το όνειρο και κάθε 3 μήνες μετατίθεται για αργότερα. Ανασφάλεια, στεναχώρια, αβεβαιότητα αλλά το χειρότερο είναι ο περιορισμός σε όλα! Κάνουν εκπτώσεις παντού και φτάνουν στο σημείο να μην έχουν τίποτα.
Όλοι λενε: Έντάξει δεν έγινε και τίποτα θα παντρευτείς με λιγότερους. Όχιιιιιι!!!Έγινε…

“Από το 2019 διαλέγω και αλλάζω το νυφικό μου. Μεταφέρω την ημερομηνία στο κτήμα και αλλάζω τα άτομα.Έχω βάλει κιλά λόγω της καραντίνας και δεν ξέρω αν θα προλάβω να τα χάσω. Τα παπούτσια μου τελικά δεν μ’ αρέσουν. Πέρασαν 2 χρόνια κι έχει αλλάξει η μόδα.Έχω δώσει προκαταβολές και σε ποιον να πω ότι δεν μου αρέσουν με τόσο δύσκολη οικονομική κρίση; Τα μαλλιά που διάλεξα θέλω να τα αλλάξω. Make up βρηκα άλλη. Τόσα βίντεο που βλέπω στο ίντερνετ έχω αλλάξει για όλα γνώμη. Πριν από 2 χρόνια ήθελα αυτά, όμως τώρα έχω περισσότερο χρόνο και θέλω τα εντελώς αντίθετα. Δεν τολμώ να το πω γιατί όλοι πέφτουν πάνω μου. Προσπαθώ με ψιλό αλλαγές να φέρω τα δεδομένα σε αυτά που μου αρέσουν χωρίς να χαλάσω περισσότερα χρήματα. Όμως κουράστηκα, έχω ζήσει το γάμο μου 2 φορές με διαφορετικά στυλ και ακόμα δεν ξέρω τι θέλω τελικά. Εχω χάσει το ενδιαφέρον μου όπως και οι γύρω μου. Πάω να πω μία κουβέντα και μου λένε: “Μας κούρασες με αυτό το γάμο”.”

Ε ναι λοιπόν! Γιατί για σας είναι μία μέρα. Για μένα είναι η μέρα μου. Κανείς δεν με καταλαβαίνει. Το παίζω άνετη και δεν είμαι. Άλλαξα γνώμη γιατί πέρασε ο καιρός οχι γιατί είμαι τρελή. Αλλαξα γνώμη γιατί άλλαξε η ψυχολογία μου. Αλλάζουμε γνώμη για ένα μπλουζάκι που παίρνουμε από Ζara μέσα σε μία ώρα, φαντάσου για την οργάνωση μίας σημαντικής στιγμής της ζωής μας. Θέλω να με καταλάβεις γατί δεν τολμώ να τα πω πουθενά.

Εσύ όμως, που είσαι ο άντρας μου θέλω να μ’ ακούσεις. Είμαι γυναίκα,γι’ αυτό μου συμβαίνει αυτό. Είμαι μία νύφη του Covid 19 και νιώθω άτυχη.

Στήριξε με εσύ γιατί θα τρελαθώ…

Share with

Start typing and press Enter to search